neljapäev, 16. august 2018

16. august; Tuule kirjutab:


Käes oli festivali 4 päev. Päev algas tuluste ja kasvatajate toas nagu ikka, Kristjan loeb minuteid hommikusöögi alguseni, kõik magavad edasi kuni viimase minutini ja minnakse sööma. Hommikusöök oli tohutult vara, sest ees ootas pikk päev, mil saime näha erinevaid populaarseid kohti sel saarel, ning õhtul oli kavas ka meil esinemine. Igapäevased hommikuhelbed, jogurtid ja võisaiad söödud, pidi end sättima bussi peale. Bussisõit tohutult pikk ei olnud, mul läks ta Sillega vesteldes ja muusikat kuulates ruttu mööda, ning olime jõudnud esimesse sihtkohta.
Esimeseks sihtkohaks oli Mt Brasil, millel oli vaateplatvorm, kus oli ääretult kena vaade meie saarele, kus oli näha kõik majad, rand, ja saare ning ookeani piiri. Kui olime seal käinud, läksime vulkaani koobastesse jalutama. See oli üks lahedamaid asju mida kogenud olen, sest seal sees oli hästi kivine ja tume, aga üleval oli näha taevast, kust paistis päike ja tõi välja kõik roheluse mis kõike ümbritses. Muidugi saime mõned pildid ka tehtud, sest kes ei teeks vulkaani sees pilti. Pildid tehtud, vulkaan imetletud, läksime kahjuks välja ning sõitsime edasi. See sõit polnud kõige adekvaatsem minu jaoks, kõikusin pidevalt une ja ärkvel olemise vahel, samal ajal muusika kõrvas. Jõudsime väiksesse poodi, kus sai sees ka juustu proovida. Meie Sillega jäime isiklikult juustust täitsa ilma, sest mina suutsin Hispaanlaste juurde lõksu jääda, kes rääkisid valjult ja siblisid ringi ning Sillele nkn ei meeldi juust ja seega ei proovinud. Kui lõpuks nende käest pääsesin, tegime Maatasaga spontaanse grupifoto, ja sõitsime edasi lõunasööki sööma. 
Spontaanne pildistamine. Foto: Halliki 

Lõunasöök oli ühe härjavõitluse areeni juures, seal saime süüa grillvorsti, kana, riisi, salatit. Anti kaasa ka kaks joogitalongi, mille eest sai nt cocat või õlut või veini või mis iganes sa tahtsid tol hetkel. Soolane söök söödud, oli võimalus võtta ka endale üks tohutu lõik arbuusi. Siis oli juba aeg näha, milleks härjavõitluse areeni üldiselt kasutatakse. Pedro oli mitu mitu korda eelnevalt maininud ka, et härjavõitlus on selline asi, mis ei jäta inimest külmaks – sa kas armastad seda, või vihkad seda.

Vulkaani sisemuses. Foto: Priit 

Vulkaani sisemuses. Foto: Priit









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar